Andreea Mantea anunță mari schimbări la ”Te vreau lângă mine”: ”Mie nu-mi place să mint!”

Publicat: 03/09/2018 | 14:57
Andreea Mantea anunță mari schimbări la ”Te vreau lângă mine”: ”Mie nu-mi place să mint!”

Andreea Mantea anunță mari schimbări în emisiunea ”Te vreau lângă mine” pe care o prezintă la postul de televiziune Kanal D. Noul sezon va aduce transformări spectaculoase, iar vedeta este convinsă că demersul său va fi unul de succes.

”V-am promis multe surprize, dorim să fim cât mai aproape de dumneavoastră. V-am zis că trebuie să aveți încredere în mine, mie nu îmi place să mint”.

Andreea Mantea îi asigură pe telespectatorii emisiunii ”Te vreau lângă mine” că emisiunea nu înseamnă doar ”să ne cuplăm. Înseamnă și altceva”. Din spusele Andreei, emisiunea va fi axată și pe alte subiecte, cum ar fi, spre exemplu, descoperirea unor prieteni pe care nu i-ai mai văzut de foarte multe vreme și nu mai știi absolut nimic despre ei. Pot fi ajutate mame care – din diferite motive – și-au părăsit copiii. Ele ar putea apela la realizatorii emisiunii pentru a-i regăsi.

”Apelați la noi și poate vom reuși să vă readucem copilul. Înseamnă ajutorul de care aveți nevoie. Orice fel de ajutor aveți nevoie. Dacă aveți nevoie de cineva lângă dumneavoastră, apelați-ne, scrieți-ne, cu drag vă vom ajuta. Sperăm să reușim să ajutăm cât mai multe persoane”, a conchis frumoasa brunetă.

Citește și...