Andreea Mantea, cu ochii în lacrimi. Ce s-a întâmplat când Cătălin Botezatu a intrat în platoul emisiunii pe care o moderează

Publicat: 07/09/2018 | 09:19

Din cauza emoțiilor, Andreea Mantea a început să plângă, în direct, pe durata emisiunii pe care o moderează la Kanal D. Vedeta și echipa ei l-au adus în platou pe Alex, un tânăr care are probleme cu vederea și al cărui model în viață este Cătălin Botezatu, pe care îl admiră de foarte mult timp.

Andreea Mantea i-a făcut tânărului o surpriză de zile mari și l-a adus în emisiune chiar pe Cătălin Botezatu.

„Ne place să facem surprize, ți-am pregătit una!”, i-a spus Andreea Mantea lui Alex, care a ținut să precizeze: „Cămașa e de la Cătălin Botezatu. Da, sunt mare fan Botezatu. Auzind un om poți să îți dai seama de multe lucruri despre el. E un om simplu. Hai să privim dincolo de imaginea de star și designer. De dragul cămășii lui, am slăbit 9 kilograme. Încă mai am de slăbit un pic, mă strânge un pic la burtă„.

La scurt timp, Cătălin Botezatu a intrat în platou și l-a surprins pe Alex. Designerul i-a adus și câteva creații de-ale lui: tricorui, lenjerie intimă și cămăși.

Mă bucur să te cunosc. Sunt puțini oameni ca tine, ești un exemplu. Am acceptat această invitație din toată inima. O să mă rog la Dumnezeu să te ajute mai mult. Eu și colegii de la Kanal D o să te ajutăm„, i-a transmis Botezatu lui Alex, moment în care Andreea Mantea a izbucnit în plâns.

Citește și...