Andreea Marin a adoptat doi copii, dar nu se mai ocupă de ei. Zâna Cea Bună e, de fapt, Vrăjitoarea Cea Rea?!

Publicat: 17/02/2020 | 08:39
Andreea Marin a adoptat doi copii, dar nu se mai ocupă de ei. Zâna Cea Bună e, de fapt, Vrăjitoarea Cea Rea?!

În urmă cu zece ani, Andreea Marin a adoptat doi copii din Africa și Asia. Atunci când era ambasador UNICEF, vedeta a fost în vizită în Africa, acolo unde s-a îndrăgostit de o fetiță din Kenya. Impresionată de situația în care copila trăia, Andreea a luat hotărârea de a o înfia de la distanță.

Ulterior, Zâna Surprizelor a înfiat și un băiețel din China, iar cei doi copii sunt acum majori. Andreea Marin a dezvăluit că fetița din Kenya și băiețelul din China au ieșit deja din programul de protecție al părinților la distanță, iar mulți s-au întrebat dacă fosta prezentatoare TV mai ține sau nu legătura cu cei doi copii adoptați de la distanță. Există și voci care o acuză că acum nu se mai ocupă de ei, transformându-se din Zâna cea Bună în Vrăjitoarea cea Rea, dar Andreea infirmă zvonurile. S-a interesat și se interesează mereu de viața celor doi copii, iar acum – într-o perioadă în care cornavirusul a pus pe jar o lume întreagă – vedeta a spus că băiețelul din China se află într-o altă zonă, nu acolo unde este focarul de infecție.

„Ce pot să spun este că se află în altă zonă, nu în zonele cu focar. Altfel, nici nu contează că ai avut tu direct sau nu o legătură cu acești oameni, fiecare suflet care suferă e ceva ce ar trebui să ne doară pe toți. Și ar trebui să ne mobilizăm, să ne informăm corect, deoarece am văzut că s-a declanșat o întreagă isterie pe acest subiect. Oamenii sunt înfricoșați, de fapt, tocmai de ceea ce nu știu. Deci ar trebui să fim informați corect, să luăm măsurile de siguranță, ce ne sunt necesare tuturor, nu doar celor de acolo, și să rămânem cu picioarele pe pământ. A intra într-o teamă generalizată nu folosește nimănui, din păcate”, a declarat, pentru libertatea.ro, Andreea Marin.

Citește și...