Andreea Marin a izbucnit în plâns în fața femeilor bolnave de cancer: ”Am 5-6 operații”

Publicat: 14/06/2018 | 20:04

Andreea Marin a uimit audiența unui eveniment dedicat femeilor bolnave de cancer, acolo unde a izbucnit în plâns atunci când a vorbit cu una dintre victimele acestei boli grave. (Console si accesorii gaming)

După un schimb de replici şi după ce au renunţat amândouă la perucă, Andreea Marin a izbucnit în lacrimi şi nu a mai ţinut cont de nimic.

 „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că n-am trecut prin asta, dar am 5-6 operații la activ și pe de altă parte văd în jurul meu prin natura muncii mele atâtea situații comparabile cu ceea ce am aflat astăzi, nu pot să stau cu mâinile în sân. Cred că fiecare om are o datorie în viață sau are un dar al său și dacă darul meu e să transmit, să dau cât mai departe un mesaj, o idee bună, gândește-te câte femei vor vedea imaginile ăstea și poate că în inima lor, în mintea lor se va trezi acea nevoie, vor înțelege în adâncul sufletului lor nevoia de a merge la timp, de a se informa la timp”, a spus Andreea Marin pentru Antena Stars.

Citește și FIICA ANDREEI MARIN ESTE GRAV BOLNAVĂ: ”AM CHEMAT DE DOUĂ ORI SALVAREA PENTRU EA!” 

De asemenea, în urmă cu patru zile, Andreea și-a anunțat fanii că a ajuns la spital, unde a fost conectată la aparate, din cauza unor investigații medicale.

„Oameni dragi, zilele astea sunt un roboțel cablat prin multe fire, agățate permanent de corpul meu și conectate la un aparat prietenos, menit să-mi monitorizeze inima. Mi-ați tot dat emoții în ultimii 25 de ani, dar știu, știu, și eu vouă… așa că voi sta liniștită și nu vă speriați că nu mă găsiți la telefon, mail sau … la ușă, iau o binemeritată pauză până redevin om normal.:) Un gând bun și sănătate, că-i mai bună decât toate! Mulțumesc pentru înțelegere și acest scurt răgaz. Iar echipei  pentru grijă, pricepere și omenie”, a scris Andreea Marin pe Facebook.  (Cele mai bune oferte laptopuri)

Emotie de neuitat

Imaginile vorbesc de la sine, nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Publicată de Andreea Marin pe 14 Iunie 2018

Citește și...