Andreea Marin a uimit pe toată lumea. Ce a putut să îi spună iubitului fix de ziua lui: „Te trezești într-o zi…”

Publicat: 03/07/2020 | 14:29
Andreea Marin a uimit pe toată lumea. Ce a putut să îi spună iubitului fix de ziua lui: „Te trezești într-o zi…”

Andreea Marin a demonstrat, încă o dată că, că este o romantică incurabilă. Vedeta și-a surprins, de curând, fanii cu o declarație de dragoste dedicată partenerului de viață.

Chiar dacă de-a lungul timpul a trecut prin mai multe probleme din punct de vedere sentimental, acum, mai mult ca niciodată, soarele a răsărit pe strada ei. ”Zâna” și Adrian formează un cuplu de trei ani și sunt mai fericiți ca niciodată.

De cele mai multe ori o fire discretă cu privire la relațiile sale, Andreea nu a mai ținut cont de nimic și i-a spus lui ce simte lui Adrian Brânconveanu, fix de ziua lui.

Mesajul, postat pe Instagram

Bruneta a postat pe contul de Instagram o fotografie cu ei doi, iar în partea dreaptă a scris un mesaj plin de emoție și iubire, semn că un eveniment atât de important nu a putut fi trecut cu vederea atât de ușor.

„Te trezești într-o zi îmbrățișând un om drag și înțelegi că acolo e locul tău. O mână se joacă în părul tău. Un zâmbet pornește firesc din colțul gurii tale. Ce altă fericire să vrei? Așa se întâmplă, viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești”, a transmis Andreea Marin.

Declarația Andreei de pe Instagram

Normal, așa cum era de așteptat, reacțiile la postarea vedetei au curs în lanț, iar fanii s-au întrecut în comentarii frumoase și pline de gânduri bune, o parte adresate lui Adrian, iar o parte pentru cuplul pe care îl formează alături de Andreea.

Andreea Marin și primul soț au rămas în relații bune, chiar și după divorț

Pentru că este o femeie extrem de diplomată, Andreea Marin a rămas în relații bune cu fostul soț, Cristian Gheorghiță, chiar și după separarea de acesta. Deși nu au mai păstrat legătura, cei doi nu s-au evitat în locurile în care s-au intersectat, de-a lungul timpului.