Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre relația cu iubitul și fiica ei, Violeta: “Îi era teamă să nu mă piardă“

Autor: Anca Toma
Publicat: 15/04/2018 | 17:16

Andreea Marin a trecu prin multe obstacole de-a lungul vieții, încă de la vârsta de nouă ani, când a pierdut-o pe mama ei. Astăzi, “Zâna Surprizelor“ se consideră o femeie împlinită, alături de iubitul și fiica ei, Violeta și consideră că este pregătită oricând să o ia de la capăt, atunci când lucrurile nu mai funcționează.

Vrem să rezistăm împreună și ținem la timpul nostru, este necesară prezența celuilalt. Îmi place când viața îmi aduce ceva nou. Cu riscul de a trăi pe termen lung și nefericiți într-o relație, nu este alegerea mea. Nici vecinul,  nici colegul nu trăiesc în papucii mei. De Paște am stat cu bărbatul drag mie și bineînțeles, fiica mea, dar și restul familiei.

Totul are un rost, nimeni nu-și dorește să piardă un om drag, însă astăzi, ca matur, vreau să văd și sensul pozitiv al acestei întâmplări. Poate nu aș muncit cu atâta dăruire, nu aș fi onorat memoria mamei mele prin cee ace fac și poate că aș fi fost mai puțin realistă. Am pierdut-o pe mama într-un mod brutal, a murit în brațele mele.

Dumnezeu mi-a dat înțelepciunea să aleg calea cea bună și astăzi privesc lucrurile altfel și răul nu mă sperie, pentru că mai avem căderi. Îi vorbesc fiicei mele de bunica Violeta și semănăm foarte bine. Am simțit-o temătoare să nu mă piardă, dar am făcut-o să simtă că legătura noastră este indestructibilă. Nu e o relație care să însemne sus și jos. Mă simt împlinită și prețuită ca om”, a mărturisit Andreea Marin.

Citește și...