Surpriză în showbiz! Andreea Marin este însărcinată?! A apărut cu burtica la o petrecere și i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Publicat: 22/05/2019 | 12:56
Surpriză în showbiz! Andreea Marin este însărcinată?! A apărut cu burtica la o petrecere și i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Invitată recent la un eveniment monden, ”zâna” a luat audiența prin surprindere cu apariția ei. Nu doar peruca pe care a purtat-o a atras atenția, sau rochia foarte strălucitoare, ci și… burtica! 

Silueta Andreei Marin a trecut prin multe transformări în ultima perioadă, iar cele mai bune rezultate le-a obținut în urmă cu doi ani, aunci când pe baza unei diete-minune a reușit să slăbească foarte mult. Evident, regimul a fost susținut și cu mult sport, și nu puține au fost ocaziile când chiar ea ne arăta prin poze cât efort depune în sala de forță.

Toată munca a fost răsplătită cu un corp tonifiat pe care Andreea l-a arătat tuturor chiar în costum de baie.

Situația s-a mai schimbat între timp, iar asta au sesizat toți invitații unui eveniment monden unde vedeta și-a făcut apariția într-o rochie foarte strălucitoare în care i se vedea silueta mult mai împlinită, fapt care a născut zvonul că ar putea fi chiar însărcinată.

Andreea s-a mai îngrăşat, iar la ultimul eveniment la care a participat, aniversarea unui salon de înfrumuseţare, câteva invitate au crezut că este însărcinată. Într-adevăr are puţină burtică, dar arată bine în continuare, să nu fim răutăcioşi„, a spus o persoană care a fost prezentă la evenimentul respectiv.

 

Citește și...