Andreea Marin, mamă pentru a doua oară? Cum au reacționat fanii vedetei, după ce s-a afișat cu o burtică suspectă

Publicat: 24/01/2020 | 10:42

Andreea Marin are o singură fetiță, pe micuța Violeta, rezultată în urma căsniciei pe care zâna Surprizelor a avut-o cu Ștefan Bănică. De-a lungul timpului, Andreea Marin nu a exclus varianta de a mai avea un copil, iar acum, vedeta tv și-a cam pus fanii pe gânduri. 

Andreea Marin s-a afișat de curând cu o burtică suspectă, așa că fanii s-au gândit că este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta tv a acordat un interviu pentru România TV în cadrul căruia a și gătit salata ei preferată, dar cu siguranță oamenilor le-a atras atenția silueta Andreei Marin. Îmbrăcată lejer și cu un șorț de bucătăreasă la înaintare, Andreea Marin a afișat o burtică suspectă, astfel că fanii săi s-au gândit imediat că zâna Surprizelor este însărcinată pentru a doua oară.

Chiar dacă s-a filmat la cratiță, Andreea Marin nu a uitat să fie cochetă, machiată și aranjată, căci știm cu toții că pune foarte mult accent pe imaginea sa și își dorește mereu să fie impecabilă. Chiar dacă Andreea Marin s-a afișat cu o burtică suspectă, acest lucru s-a produs din cauza faptului că vedeta tv avea șorțul de bucătărie care făcea să pară că ar fi însărcinată, însă știm cu toții că Andreea Marin este o vedetă extrem de sinceră și asumată și cu siguranță dacă ar fi fost însărcinată, chiar ea ar fi dat marea veste.

Andreea Marin își mai dorește copii

De-a lungul timpului, Andreea Marin a fost întrebată de foarte multe ori dacă nu cumva își dorește să-și mărească familia. Vedeta a declarat în repetate rânduri că nu exclude acest lucru și, dacă Dumnezeu îi va mai da un copil, va fi extrem de bucuroasă.

Citește și...