Andreea Marin nu revine în televiziune. A dezvăluit și motivul. “Am primit oferte, dar…”

Publicat: 23/01/2020 | 16:47

Andreea Marin și-a făcut debutul la TVR Iași, acolo unde prezenta emisiunea ”Țara lui Piticot”. A cunoscut cu adevărat celebritatea odată cu show-ul Surprize, Surprize”, urmărit, la momentul respectiv, de sute de mii de telespectatori.

(VEZI ȘI: VESTE BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN SE PREGĂTEȘTE SĂ DEVINĂ MĂMICĂ DIN NOU: „DA, ESTE ADEVĂRAT! SUNT..”)

Însă, în ultimii ani, bruneta a acceptat doar proiecte temporare, situație care îi convine de minune. Astfel că, pentru moment, nu ia în calcul să semneze vreo înțelegere cu vreun post TV.

Am primit oferte, dar nu mi-e dor de televiziune, pentru că sunt la televizor cam în fiecare săptămână. E un pas în plus să fii producătorul propriilor proiecte, așa că pe mine mă încântă mult mai mult prezentul, ceea ce fac astăzi”, a declarat Andreea Marin potrivit libertatea.ro.

Andreea Marin visează la propria emisiune

Andreea Marin este, totuși, tentată să aibă, din nou, propria emisiune, însă doar în anumite condiții. “Nu spun ‘nu’ în eventualitatea propunerii unui program bine realizat, de calitate, fără economie de resurse, pentru că anumite lucruri nu se pot face bine din economie prea mare, însă baza activității mele va rămâne ceea ce am construit în ani buni de muncă și asta vreau să rămână și să crească, de ce nu?”, a mai declarat Andreea marin.

(VEZI AICI: ANDREEA MARIN, DECLARAȚII ULUITOARE DESPRE VIOLETA. CE A ÎNVĂȚAT DE LA FIICA EI: ”COPIII NOȘTRI SUNT CE MAI IMPORTANTĂ LECȚIE DE VIAȚĂ PE CARE NOI O PRIMIM”)