Andreea Marin nu-şi mai dorea nicio asociere cu Ştefan: „A respins ideea de a face un pictorial cu el! Silviu Biriş a fost ales”

Publicat: 13/01/2013 | 20:47
Andreea Marin nu-şi mai dorea nicio asociere cu Ştefan: „A respins ideea de a face un pictorial cu el! Silviu Biriş a fost ales”


Cristi Brancu dezvăluie pe blogul său că într-adevăr lucrurile dintre Andreea Marin Bănică şi Ştefan Bănică Jr. nu mergeau bine de mai mult timp. Revista Tabu i-a propus Andreei să facă un pictorial împreună cu Ştefan, dar aceasta a refuzat.
 

Marin

Aseara, l-am invitat pe Dan Silviu Boerescu la emisiune si pentru ca doream sa imi confirme un pont pe care il aflasem mai demult. Se zice ca, pentru coperta revistei Tabu in care a fost pusa in scena o varianta romaneasca a celebrului Aviator, Andreea era personajul feminin ales in mod incontestabil, caruia i s-a propus ca partenerul ei sa fie chiar Stefan! Andreea ar fi respins ideea rece si ferm. Nu era pusa in discutie cunoscuta reticenta a lui Stefan in fata presei. Era mai mult. Nu isi doreau asa ceva. Prin urmare, Silviu Biris a fost cel ales pentru a intruchipa personajul masculin.

Dan nu a dorit sa-mi confirme, dar nici nu a infirmat, cu acelasi aer enigmatic cu care stie sa-si protejeze subiectii.

Vremurile in care Andreea si Stefan erau Mr. and Mrs. Smith in pictoriale superbe sunt uitate si nu se mai intorc”, a scris Brancu pe blogul său.

Citește și...