Andreea Marin, set de reguli stricte pentru fetița ei: ”Știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună”

Autor: A.N.
Publicat: 04/02/2020 | 20:09

Andreea Marin a mărturisit că are un set de reguli stricte pentru fetița ei. Și deja prezentatoarea TV vede rezultate în ceea ce o privește pe Violeta.

De 11 ani, Violeta îi aduce zilnic bucurii mamei sale. Andreea Marin are o relație specială cu fiica ei, dar recunoaște că nu este adepta răsfățului. Vedeta a mărturisit că are un set de reguli stricte pentru fetița ei.

”E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie. Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat.

Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate. Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor. Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic”, a spus Andreea Marin pentru Libertatea.

Andreea Marin și Stefan Bănică Jr. au avut una dintre cele mai sudate și invidiate căsnicii din showbiz. Din nefericire, relația lor de dragoste s-a terminat acum 7 ani, însă rămân uniți datorită fetiței pe care o au împreună și pe care o cresc în continuare cu multă dragoste. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN AVEA DOAR 18 ANI CÂND A INTRAT ÎN TELEVIZIUNE. CUM ARĂTA ”ZÂNA” ATUNCI)

Vedeta a vorbit despre un momentul în care a fost nevoită să-și anunțe copilul de despărțire, un subiect foarte delicat pentru orice părinte. Andreea Marin a explicat că a fost sinceră cu fiica ei de la bun început și că a încercat să gestioneze situația cât mai bine, pentru a evita suferința.

„Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților. Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat”, a declarat Andreea Marin, pentru VIVA!

Citește și...