Andreea Marin şi-a prezentat ţinuta din această seară, de la ”Uite cine dansează”! Fanii au complimentat-o, dar ”Zâna” i-a contrazis: ”Nu e aşa”

Andreea Marin şi-a prezentat ţinuta aleasă pentru a o pune în valoare în ediţia din această seară a emisiunii ”Uite cine dansează”, iar fanii au fost cuceriţi. ”Zâna” nu a acceptat complimentele şi a ţinut să le explice cum stă situaţia.

Andreea Marin a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care le-a prezentat prietenilor ei virtuali ţinuta pe care o va purta în ediţia de luni seara a emisiunii ”Uite cine dansează”. ”Zâna” s-a arătat încântată de bijuteriile create special pentru ea.

”Seara aceasta va straluci la ProTV, pregatirile sunt pe ultima suta de metri. Voi purta o tinuta statuara verde-smarald, cercei creati special pentru aceasta seara si o bratara spectaculoasa. Va astept la Uite cine danseaza, la 20:30!”, le-a spus Andreea Marin prietenilor ei virtuali, care s-au înghesuit să o complimenteze.

O fană a măgulit-o pe ”Zână”, spunându-i că seara va fi una minunată doar pentru că va fi ea acolo. Andreea Marin nu a primit complimentul şi a ţinut să o contrazică imediat: ”Va multumesc, dar veti vedea ca nu e asa. Toti membrii echipei arata minunat!”

Andreea Marin, cucerită de ţinuta pe care o va purta în această seară la ”Uite cine dansează”
Andreea Marin, cucerită de ţinuta pe care o va purta în această seară la ”Uite cine dansează”

 

Citeste despre:andreea marin, andreea marin tinuta, andreea marin uite cine danseaza


Share On Facebook