Andreea Marin, un nou atac la Lavinia Pîrva după ce a născut?! „Ce e bun pentru mine, poate fi bun și pentru tine!”

Publicat: 21/05/2019 | 11:45
Andreea Marin, un nou atac la Lavinia Pîrva după ce a născut?! „Ce e bun pentru mine, poate fi bun și pentru tine!”

Andreea Marin ”lovește” din nou, iar cei care îi urmăresc mesajele postate pe pagina sa de socializare au tras imediat concluzia că vedeta trimite ”săgeți” către Lavinia Pârva, imediat după ce aceasta a născut.

Andreea mărturisește că nu este perfectă și că nici siluetă perfectă nu a avut vreodată. Dar, scrie ea, caută echilibrul și o stare de sănătate bună. ”Ce bun pentru mine, poate fi bun și pentru tine!”, consideră Andreea Marin, iar fanii săi s-au întrebat, evident, dacă nu cumva ”ținta” este chiar Lavinia Pârva. Bineînțeles, Andreea nu a făcut nicio precizare în acest sens, preferând să păstreze misterul și lăsând loc diverselor speculații.

„Nu, nu sunt un om perfect, și nici o siluetă perfectă nu am avut vreodată. Ceea ce caut nu e perfecțiunea, ci echilibrul și o stare de sănătate bună. Desigur, uneori cei din jurul nostru vor să vadă în noi ce e mai bun, dar important e că oamenii să nu se lase inspirați doar de simplul fapt că apărem la televizor, ci de faptele noastre concrete și atitudinea noastra în viață, pe termen lung. Știu un lucru: că sunt neobosită în a căuta soluții pentru o viață echilibrată și, atunci când descopăr ceva ce se dovedește a fi bun pentru mine, împartășesc în dorința de a afla și cei din jur despre asta. Ce e bun pentru mine, poate fi bun și pentru tine!”, a scris Andreea Marin pe contul de socializare.

Andreea Marin

Citește și: ANDREEA MARIN, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE ȘTEFAN BĂNICA JR. A DEVENIT TATĂ DIN NOU: „DE MULTĂ VREME, VOIAM SĂ..”

”Mă uit la ea și mă văd pe mine”

Andreea Marin a declarat, mai demult, pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la PRO TV, că are o relație excelentă cu fiica sa.

Este cea mai bună prietenă a mea. Și deja e mare, are simțul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaștri față de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea și mă văd pe mine, Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieșim în parcuri. Avem grijă de animalele noastre, grădinărim împreună. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place și pianul. Pe plan artistic moștenește câte ceva și de la mine, și de la tatăl ei. E firesc să fie așa”, a mai spus Andreea Marin.

Citește și: ANDREEA MARIN & IUBITUL AU AJUNS DE URGENȚĂ LA ”SPITALUL DE BOLI INFECȚIOASE” CU SUSPICIUNE DE…

Citește și...