Andreea Raicu, mesaj dur pentru Olivia Steer! Avertisment pentru soția lui Andi Moisescu, după ce a văzut-o la Pro TV

Publicat: 07/04/2019 | 16:53
Andreea Raicu, mesaj dur pentru Olivia Steer! Avertisment pentru soția lui Andi Moisescu, după ce a văzut-o la Pro TV

Teoriile anti-vaccinare, transmise de Olivia Steer prin toate mijloacele, a provocat multe reacții, inclusiv din partea vedetelor. Andreea Raicu este una dintre ele și o avertizează cu privire la ce declară în spațiul public.

Andreea Raicu a vorbit despre deja celebra dezbatere televizată dintre Olivia Steer și doctorul Mihai Craiu, în care teoriile acesteia au fost demontate cu argumente științifice de medic.

Andreea a criticat-o pe Olivia pentru modul în care a ales să vorbească la acea dezbatere, considerând că persoanele publice au o responsabilitate foarte mare atunci când discută la TV pe teme importante.

Ea nu avea niște teorii valide, ea avea un telefon de pe care citea diverse lucruri, care nu erau susținute de absolut nimic. Cred că atâta vreme cât ești o persoană publică, ai o responsabilitate foarte mare în legătură cu ceea ce spui, mai ales când ești la televizor. Oamenii te ascultă, oamenii, dacă te plac, te și urmează și trebuie să ai grijă ce spui că s-ar putea să-i duci pe niște piste greșite”, a spus Raicu, la Digi 24.

 

Citește și...