Andreea Raicu radiaza din interior. Prezentatoarea TV a gasit elixirul vietii fara stres

Publicat: 15/10/2015 | 00:09
Andreea Raicu radiaza din interior. Prezentatoarea TV a gasit elixirul vietii fara stres

Andreea Raicu (38 de ani) se afla intr-o forma de zile mari atat fizic, cat si psihic. Sau mai bine zis spiritual. Prezentatoarea TV a dezvaluit pentru Cancan.ro ce schimbare s-a produs in viata ei.

 

Andreea Raicu
Vedeta TV practica de ceva vreme meditatia. Mai exact de trei ani, insa nu intamplator, ci dupa ce a cunoscut-o pe Rupda, umasa lui Osho, care a venit pentru a sustine o conferinta in Capitala.
Andreea Raicu
 
Andreea Raicu este cea care a stabilit intregul eveniment, iar pentru a invata mai multe despre controlul asupra mintii si sufletului au venit zeci de oameni. „Sunt foarte fericita cu ceea ce fac, cu mine, de fapt. Nu mai sufar daca oamenii vorbesc despre mine, ce se scrie sau ce nu se scrie. Sunt impacata cu mine si asta e cel mai important, sa traiesti in armonie cu tine”, a declarat Andreea Raicu pentu Cancan.ro.
 
Andreea Raicu practica meditatia de trei ani, de cand a cunoscut-o pe Rupda, peste hotare, in timpul unei conferinte precum cea pe care a organizat-o. „Multe dintre problemele beauty pe care le avem pleaca de la stres. Ne apar cosuri, pielea ni se rideaza ori incepe sa ne cada parul. Dar daca invatam sa reducem stresul, usor-usor putem scapa si de multe dintre aceste neplaceri. Sa incepem cu meditatia! 10 minute pe zi te pot transforma!, sustine Andreea Raicu pe blogul personal.
 
La conferinta organizata a luat parte si Iulia Vantur, care este, de asemenea, o practicanta a acestui obicei.
Andreea Raicu

 
Larisa Ciută

 

Citește și...