Andreea Raicu s-a pozat nemachiată la 42 de ani. Cum arată vedeta

Autor: A.N.
Publicat: 12/11/2019 | 21:12

Andreea Raicu s-a pozat nemachiată la 42 de ani. Cum arată vedeta fără niciun strop de machiaj.

Andreea Raicu este una dintre vedetele asumate din showbiz-ul românesc. În ciuda faptului că este o persoană publică, vedeta nu are nicio problemă în a ieși din casă fără niciun strop de machiaj. Așa s-a întâmplat și astăzi când Andreea Raicu s-a fotografiat ne,achiată și le-a arătat fanilor cum arată la 42 de ani.

Prietenii virtuali au apreciat curajul vedetei și au complimnetat-o. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA RAICU NU SE MAI ASCUNDE! VEDETA A SPUS ADEVĂRUL: „AM AVUT O RELAŢIE TOXICĂ, LUNGĂ, DE ŞAPTE ANI!”)

„Fără machiaj astăzi, doar zâmbet”, a scris Andreea Raicu pe contul de socializare.

Andreea Raicu, fără niciun strop de machiaj

Andreea Raicu, probleme cu somnul!

Andreea Raicu a renunțat la aparițiile la TV, iar acum își urmează un drum în domeniul afacerilor. Vedeta este foarte activă însă pe rețelele de socializare, unde împarte impresii cu fanii ei. Ea a recunoscut, între altele, că a avut mari probleme cu somnul. (VEZI ȘI: ANDREEA RAICU RECUNOAȘTE CĂ A PRIMIT MULTE PIEDICI DUPĂ CE A IEȘIT DIN TELEVIZIUNE: ”O FEMEIE FRUMOASĂ NU AJUNGE SUS DECÂT AJUTATĂ”)

„Acum mulți ani, mă gândeam că e ceva lăudabil să dormi puțin, pentru că doar așa poți avea mai mult timp să faci cât mai multe. La un moment dat, după ce eram extenuată, evident că trebuia să dorm și eram foarte obosită, dar nu aveam un program, pentru că somnul nu era o prioritate în viața mea.

În schimb, programul meu de muncă mi se părea cel mai important și îmi era rușine să recunosc că sunt obosită sau că am nevoie de odihnă. Știți cu ce era sinonim pe atunci, în mintea mea, faptul că trebuie să dorm? Cu a pierde vremea. Ulterior am înțeles că nu simțeam lipsa somnului pentru că nu eram în contact cu corpul meu și, de fapt, nu eram în contact cu mine… … Somnul vă poate influența felul în care reacționați, în care arătați și în care vă simțiți”, le-a povestit Andreea fanilor ei

 

Citește și...