Andreea, sora fetiței luată de mascați, mesaj emoționant pentru Sorina: „Sufletul meu e despărțit. Sori, te iubesc”

Publicat: 23/06/2019 | 17:11
Andreea, sora fetiței luată de mascați, mesaj emoționant pentru Sorina: „Sufletul meu e despărțit. Sori, te iubesc”

Sorina, fetița de opt ani din Baia de Aramă, care a fost luată de mascați și dusă la familia adoptivă, are o soră, Andreea, care i-a transmis un mesaj emoțioant. Micuța suferă foarte tare și spune că Sorina nu a vrut să plece și că au luat-o cu forța. De când a plecat, îi scrie scrisori şi chiar şi noaptea se trezeşte pentru a întreba de ea. Și părinții plâng încontinuu, dar ea știe că o să se întoarcă pentru că își iubește foarte mult familia.

E în America. Îi zicea lui mami că nu vrea să plece. A venit o procuroare care a tras de ea. A tras-o de mână până a dat și cu capul. Sorina zicea că: mami, nu vreau să plec. (…) Sufletul meu e despărțit. (…) De la 18 ani se întoarce. Că ne iubește. Pe mami, pe tati și pe mine. Mami să nu mai plângă. Tati să nu se mai streseze, pentru că o să vină înapoi. Sori, te iubesc”, este mesajul Andreei.

Sa spuneti ca am invatat-o eu! Minutul 1:35!

Publicată de Victor Dumitrică pe Vineri, 21 iunie 2019

122 de familii au refuzat să o adopte

Conform psnews.ro, Sorina locuia ilegal în casa asistentului maternal, fiindcă încetase contractul de muncă al acestuia. Totodată, potrivit aceleiași surse, asistentul maternal a avut ocazia să o adopte pe copilă în 2013 şi 2017, atunci când a dat o declaraţie olografă că refuză. Din fişa medicală a fetiţei rezultă că din 2015 a fost internată în mai multe rânduri în spital pentru malnutriţie, giardia şi pneumonie.

„Copilul e foarte bine, şi-a revenit, a mâncat, şi-a desfăcut cadourile şi se joacă cu fratele său. Pe drum, copilul şi mama adoptivă au discutat şi au făcut un pact, au convenit că vor fi bune prietene, cu o condiţie ca mama adoptivă să o lase să se facă ce vrea ea când va fi mare”, au declarat apropiaţi ai familiei.

Povestea Sorinei, fetița luată cu mascații de la familia de asistenți maternali este emoționantă. Nu mai puțin de 122 de familii au refuzat să o adopte, până acum, iar motivul este unul de-a dreptul halucinant.

Citește și...