Andreea Tonciu a rupt tăcerea despre despre boala de care suferă. Care sunt simptomele grave

Publicat: 07/11/2019 | 09:35

După multe luni de tăcere, în care a suferit enorm, Andreea Tonciu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Doar apropiații știau până de curând care sunt simptomele grave care îi dau mari bătăi de cap fostei asistente TV. Ea și= soțul său, Daniel Niculescu, au o fetiță împreună.

Citește și: Andreea Tonciu i-a declarat “dragostea” lui Cătălin Botezatu. Cum a reacționat designerul

Andreea Tonciu a rupt tăcerea despre despre problemele de sănătate

După ce a ținut secrete problemele de sănătate pe care le are,  în urmă cu câteva ore, Andreea Tonciu a decis să dezvăluie situația ei medicală. Focoasa brunetă se confruntă cu dureri insuportabile la spate, care ar fi provocate de bustul “tunat” prea mult. Ea crede că de vină sunt și unele dintre exercițiile pe care le execută în sala de antrenamente. În curând, ea va primi diagnosticul din partea medicilor. (Coduri de reducere, promoții și cupoane pentru cele mai bune magazine)

“Am probleme, mă doare foarte tare spatele, probabil am sânii prea mari și mă doare spatele rău de tot și am venit să mă fac bine. Am venit să văd despre ce e vorba, de ce am durerile astea, pe care nu le-am avut în viața mea. Fac sală foarte multă, corpul meu nu a fost obișnuit cu sala, că nu am făcut sală în viața mea. Acasă în afară de mâncare și ordine, nu fac altceva. Am o doamnă care îmi face curățenie generală. O viață am, trebuie să-mi fac și eu toate plăcerile. O să-i spun și soțului meu să vină aici (n.r.: la masaj) ca să se relaxeze și el”, a declarat Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Vă reamintim că, în urmă cu ceva timp, Andreea Tonciu a povestit într-un interviu că a început să facă tratamente speciale ca să scape de durerile la spate, iar lucrurile păreau să meargă pe drumul cel bun.