Andrei Stoica a ajuns în România! Primele reacții ale sportivului, după ce a părăsit Exatlon: “Mi-au dat lacrimile…“

Publicat: 08/03/2018 | 09:56

Andrei Stoica a părăsit competiția Exatlon din cauza problemelor de sănătate. Sportivul a fost nevoit să părăsească România și să se întoarcă în România, iar aici a fost întâmpinat de soția lui, de mamă și de copii.

Ma simt extraordinar de bine si ma asteptam sa fiu primit bine. Foarte emotionat am fost, aproape ca mi-au dat lacrimile, dar o sa pastrez aparentele. Acasa fac urat daca nu primesc mancare. In prima luna mi-a fost greu sa ma adaptez, mi-a fost extraordinar de greu. Cred ca am slabit intre 10-12 kg. 

Nu as vrea sa spun afectiunea pe care o am, le-as da un avantaj adversarilor din ring. Insa mi-au zis ca daca raman este pe riscul meu. Am hotarat sa vin acasa. Cand m-am asezat pe banca, mi-a pocnit genunchiul si mi-a ramas blocat„, a spus Andrei Stoica, imediat dupa intoarcerea din Dominicana.

Suntem foarte fericiti, abia asteptam sa ajungem acasa sa ne povesteasca. I-am facut tot ce ne-a comandat„, a spus mama lui Andrei Stoica.

Cel mai mult i-am simtit lipsa la antrenament. Cu el ma antrenez cel mai bine„, a spus fratele lui Andrei, Bogdan Stoica.

Nu mai pleaca nicaieri. Mi-a fost foarte greu. Eu sunt cea mai fericita ca s-a intors. Cand am vazut ca are probleme cu piciorul, am zis ca trebuie sa se intoarca acasa„, a spus sotia lui Andrei Stoica.

Momentul mult asteptat! Andrei s-a intors acasa si s-a reunit cu familia si cei apropiati, dupa 2 luni departe de ei, la Exatlon, in Republica Dominicana.

Posted by Andrei Stoica on 7 Martie 2018

 

Citește și...