Angelina Jolie, la un pas de moarte! Actrita a fost salvata in ultimul moment de medicii din SUA! A luat o supradoza de amfetamine!

Publicat: 19/12/2011 | 00:00
Angelina Jolie a fost la un pas de moarte acum cateva zile dupa ce a luat o supradoza de amfetamine, informeaza presa din SUA, citati de Antena 1.

Se pare ca actrita a facut o obsesie pentru slabit, iar acest lucru ii putea fi fatal. Starea proasta i s-a tras de la un medicament african pe baza de amfetamine. Angie a fost gasita intr-o stare critica de catre sotul ei, Brad Pitt, care a chemat de urgenta salvarea. Medicii au reusit cu greu sa o aduca la viata, dupa mai mult de doua ore de interventie. Angelina a capatat aceasta obsesie pentru slabit dupa ce a nascut ultimul copil si a fost nevoita sa scape de kilogramele in plus pentru a filma la pelicula “Salt”. Un alt motiv a fost acela ca in misiunile din Africa in care mergea dadea peste copii subnutriti si mereu a considerat ca e nedrept ca ea sa manance, iar acei oameni sa moara de foame. In ultima perioada ea ajunsese sa aiba 43 de kilograme, anormal pentru o femeie de peste 1,70 metri inaltime.

Citește și...