ANGELINA JOLIE şi-a concediat fratele! El a avut grijă de copii după ce actriţa a divorţat de BRAD PITT

Publicat: 27/03/2017 | 19:33
ANGELINA JOLIE şi-a concediat fratele! El a avut grijă de copii după ce actriţa a divorţat de BRAD PITT

Angelina Jolie l-a concediat pe fratele său mai mare, James Haven, care a avut grijă de cei şase copii ai actriţei după ce aceasta a divorţat de Brad Pitt, informează revista Grazia. Angelina Jolie a luat această decizie deoarece l-a văzut pe fratele ei epuizat, iar acum situaţia s-a mai calmat, având în vedere că Brad Pitt a revenit în viaţa copiilor.

James Haven a început să lucreze pentru sora lui, ca supraveghetor al celor şase bone pe care Angelina Jolie le angajase deja, în septembrie 2016, după ce actriţa s-a despărţit de Brad Pitt. De asemenea, James Haven o înlocuia pe una dintre acestea, atunci când bona respectivă era liberă sau avea concediu.

Angelina Jolie are câte o bonă pentru fiecare din cei şase copii ai ei.

În ciuda deciziei luate de Angelina Jolie, relaţia actriţei cu fratele ei este în continuare foarte bună. „Angelina era îngrijorată să îl vadă atât de obosit şi a înţeles că fratele ei are nevoie de o pauză”, a declarat o sursă pentru revista Grazia. „Brad a revenit în viaţa copiilor lor, deci lucrurile se vor calma puţin câte puţin”, a precizat sursa respectivă.

Angelina Jolie a depus actele de divorţ de Brad Pitt în luna septembrie.

Citește și...