Anna Lesko a comis-o încă o dată. Fanii au reacționat imediat: ”Ți se vede…”

Publicat: 25/03/2019 | 20:23

Anna Lesko nu se dezminte, face ce face și apare în fața fanilor în ipostaze provocatoare. Dar nu este nici prima și nici ultima oară când Anna Lesko șochează, incită și trezește pasiuni. Plus nelipsitele controverse.

De data aceasta este vorba despre o fotografie în care Anna este cu spatele la cameră, rezemată de tocul ferestrei, cum se spune, ceea ce o îmbracă mai mult o dezbracă. Motiv pentru ca fanii să se înghesuie în a oferi nelipsitele inimioare, declarații de dragoste și, evident, like-uri. Fotografia a fost postată pe pagina de Instagram a vedetei, iar în dreptul ei a fost scris mesajul ”Linistea dinaintea furtunii…”. 

Unul dintre fani, totuși, a atenționat-o pe Anna că a lăsat să se vadă chiar mai mult decât ar trebui. ”Ți se vede fundu`”, a scris acesta, fără a avea vreo reținere. Bineînțeles, așa cum ne-am obișnuit, Anna Lesko nu a reacționat. De consemnat, însă, că – în proporție de 90% – toate comentariile postate de fani pe pagina de Instagram a Annei au fost laudative. Semn că fanii apreciază astfel de fotografii. Motiv pentru care suntem siguri că Anna îi va răsfăța și altădată.

Anna Lesko, încă o fotografie provocatoare

Anna Lesko, gest obscen

Anna Lesko nu are complexe. Și, pentru a demonstra că poate face față ”cu succes” unei zile de luni – cu toate provocările ei -, frumoasa Anna a postat o fotografie pe Instagram în care ține degețelul ”cu pricina” în sus. Bineînțeles, părerile fanilor au fost ”și așa, și așa”, ca de fiecare dată. Semn că totul ține de interpretarea fiecăruia, în ultimă instanță, iar orice fotografie poate fi apreciată sau dimpotrivă.

”Bleah…”, ”Desteapta vedeta”, ”Bn gagica 👌👌👍👍🤗”, ”Și ție la fel!”, ”Și replica era – ” pentru toți cei care mă irită ! ” 😎”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți după ce au văzut fotografia postată de Anna.

Așa a intrat Anna Lesko, din nou, în ”gura” fanilor

 

Citește și...