Anna Lesko a răbufnit pe Facebook: ”Începi să dai „raport” unde ești, cu cine ești, ce faci, ce vei face în urmatoarele 10 minute și…”

Autor: A.N.
Publicat: 06/10/2019 | 20:39

Anna Lesko a răbufnit pe Facebook. Artista și-a șocat fanii cu un mesaj publicat pe Facebook, referitor la relațiile de cuplu.

După aproximativ opt ani de relație, unul dintre cele mai discrete cupluri de pe scena mondenă s-a destrămat.  Anna Lesko și DJ Vinnie, așa cum este cunoscut Adrian Neniță, și-au spus definitiv ”Adio”. Cu toate că Anna Lesko și DJ Vinnie au decis să meargă pe drumuri separate în viață, cei doi s-ar fi înțeles în privința copilului. De dragul băiețelului lor, Anna Lesko și DJ Vinne au decis să colaboreze și să facă tot ce le stă în putință pentru buna creștere a lui Adam.

Acum, însă, artista și-a șocat fanii cu un mesaj publicat pe Facebook, referitor la relațiile de cuplu. (CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS | ANNA LESKO L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE TATĂL FIULUI EI! MOTIVUL…)

”E dragut la inceput:). Se muta impreuna. Fac cunostinta cu obiceiurile ,gusturile,preferintele fiecaruia, ciudateniile fiecaruia. Lui ii place painea arsa la micul dejun iar ea face pipi cu usa deschisa larg la baie. Unele obiceiuri inveti sa le accepti iar altele sunt ofensive ,pur si simplu enervante.Se creeaza rutina. Devin familiari si creste sentimentul de siguranta. Incepi sa dai „raport” unde esti,cu cine esti,ce faci ,ce vei face in urmatoarele 10minute si pana cand va veti vedea la sfarsitul zilei, etc…Familiaritatea asta de multe ori se dovedeste a fi un anti-afrodiziac ✌️”, a scris Anna Lesko pe contul ei de Facebook.

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar, la vârsta de 17 ani, s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală bogată, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.

 

Citește și...