Anna Lesko, fotografiată în timp ce se bronza complet dezbrăcată pe balcon

Publicat: 29/07/2019 | 14:49

Anul acesta cântăreața Anna Lesko a schimbat prefixul… însă, la 40 de ani, ea arată de 20, datorită alimentației sănătoase și numeroaselor ore de antrenament pentrecute în sala de sport, dar și în cea de repetiții pentru coregrafia spectacolelor pe care le suține. Recent, artista a fost fotografiată în timp ce se bronza complet dezbrăcată pe balcon, iar imaginea a ajuns pe Internet, unde a stârnit numeroase reacții în rândul fanilor, dar și printre cârcotași.

Citește și: Fotografii +18 cu Anna Lesko dezbrăcată, făcute publice de compatrioții ei din Republica Moldova

Anna Lesko, pozată în timp ce se bronza complet dezbrăcată pe balcon

Anna Lesko se află într-o binemeritată vacanță peste hotare, iar de curând, ea s-a bronzat complet dezbrăcată în balconul cochet al camerei în care este cazată. Unul dintre momentele în care era răzfățată de razele fierbinți ale Soarelui a fost imortalizat, iar poza HOT a fost publicată chiar de cântăreață pe rețelele de socializare. „🍹🌞” sunt cele două emoticoane pe care ea le-a pus la descrierea imaginii în care stă complet goală întinsă pe spate pe șezlong. Zonele intime și le-a acoperit cu o eșarfă de vară, iar felul în care a fost așezată pe trupul său gol i-a incitat pe reprezentanții sexului tare.

Citește și: Anna Lesko a rămas fără sutien la Kanal D! Cum a reacționat Victor Slav

Internauții s-au împărțit în două tabere când au văzut fotografia de infarct: unii îndemnat-o să nu se oprească din seria pozelor HOT, în timp ce alții au criticat-o. „Soțul tău, vede ce postezi? 🤔”, „Ești vis! Ai venit de pe altă planetă! Ești frumoasă și plină de viață! Sexy, te iubesc”, „Mai bine rămâneai cu rețetele!!!!😂😁😀”, „Frumosss.. continuă tot așa, cu fotografii cât mai îndrăznețe…😘”, „Ce bronz uniform faci! M-aș bronza și eu cu tine, unde ești acolo?” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Citește și...