Anna Lesko, goală pe marginea piscinei. Fanii nu și-au putut luat ochii de la…

Autor:
Publicat: 07/08/2020 | 17:22
Anna Lesko, goală pe marginea piscinei. Fanii nu și-au putut luat ochii de la…

Anna Lesko, una dintre cele mai sexy figuri din showbizul românesc a pus din nou bărbații pe jar! Cum nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îi place taaare mult să pozeze în ipostaze care mai de care mai incendiare, blondina a făcut la fel și de această dată, iar internauții au rămas fără replică.

Anna Lesko i-a dat din nou pe spate pe bărbați cu formele ei apetisante! Blondina știe să-și pună corpul în evidență și nu ratează nicio ocazie să facă acest lucru.

Astfel, dacă tot îi permit temperaturile ridicate, artista a pus la cale un plan pentru a „încinge” internetul. Anna Lesko a pozat pe marginea piscinei, goală, fără lenjerie intimă și acoperită doar de un cardigan ușor de vară, fooooarte transparent, care îi lăsa totul la vedere!

Totuși, artista nu s-a dezlogit…de tot, căci pe Instagramul său, acolo unde a postat imaginea super sexy, și-a acoperit sânii cu două floricele de culoare albastră.

Fiul Annei Lesko a avut probleme de sănătate

Anna Lesko a ajuns, de curând, cu fiul său de urgență la spital. Îngrijorată că băiețelul nu mai vede bine, vedeta s-a dus la un control.

Odată ajunși acolo, medicul i-a zis Annei că cei mic ar trebui să petreacă cât mai puțin timp în fața telefonului sau al tabletei.: „Am fost cu Adam la medic, la oftalmolog.Nu îmi plăcea cum vede, l-a consultat cu atenție. Când s-a uitat în ochișorul lui, mi-a zis că mușchiul ochiului este obosit și să nu mai stea la tabletă, TV sau alte ecrane. El are curte, are atâtea de făcut, însă, na, se mai plictisește. Acum se joacă și el Roblox cu ceilalți copii, este un trend acum”, a mărturisit Anna Lesko.

Zilele negre, departe de socializarea reală, au făcut-o pe Anna Lesko să de-a frâu liber gândurilor și trăirilor interioare. Cântăreața a continuat șirul confesiunilor emoționale în fața fanilor.

 „De o săptămână m-am izolat! Citesc o carte, dar recunosc nu sunt eu, nu asimilez nimic. Mă uit la un film, văd prin el. Gătesc, nu simt gustul…Mă uit la montaje din viaţa personală cu ai mei părinţi, Adam, persoane dragi mie şi mă apucă plânsul cât de liberi şi fericiţi eram.

Mă uit ore în şir la o pânză goala, vreau să îmi exprim atâtea sentimente în culori dar încă NU POT! Colcăie în mine, sunt ca o furtună încărcată cu diverse mase, vânt, apă, flori şi noroi…Aştept să mă liniştesc. Ştiţi deja cu toţii ce conduită trebuie să adoptaţi impusă la nivel global! Nu vă mai jucaţi cu vieţile voastre şi ale altora. Staţi în casă şi fiţi disciplinaţi. Îmi cer scuze dacă v-am întristat, dar asta simt acum”, spunea Anna Lesko.