Anna Lesko, ipostază de infarct pe Internet! Artista și-a pus fanii pe jar

Publicat: 23/10/2018 | 22:20

Face ce face și își pune fanii pe jar! Ultima fotografie publicată de Anna Lesko a stârnit invidie în rândul reprezentantelor sexului frumos și a tăiat respirația masculilor.

Un lucru este cert! Anna Lesko ține la imaginea ei și muncește mult pentru a avea o siluetă de vis. O alimentație sănătoasă, câteva ore petrecute în sala de fitness, dar și o genă bună… toate au dus la formele de invidiat cu care se laudă Anna Lesko. Iar ultima fotografie postată de artistă pe contul ei de Instagram i-a pus pe jar pe fanii ei. Nu de alta, dar… la soare te puteai uita, dar la decolteul generos al Annei… BA! (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO, LA UN PAS SĂ ARATE SFÂRCUL INTERNAUȚILOR, DUPĂ CE ROCHIA I-A CĂZUT DE PE UMERI)

Anna Lesko, ipostază de infarct

Anna Lesko are un fiu cu Adrian Neniță

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în românia, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu. (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI. CÂND ȘI-A PIERDUT VIRGINITATEA ȘI CÂND A FĂCUT DRAGOSTE ULTIMA OARĂ)

În prezent, Anna Lesko trăiește o frumoasă poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță. Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară.

Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.