Anna Lesko și-a înnebunit, din nou, fanii! Ce ținută sexy a purtat

Publicat: 13/08/2019 | 11:55

Anna Lesko, pictorial incendiar într-o ținută sexy care le-a sucit minților fanilor ei. Nu ar fi pentru prima dată când artista își înnebunește admiratorii cu aparițiile sale sexy în diferite medii.

Și acum, fotografiile au fost incendiare, încingând imaginația fanilor săi. Îmbrăcată într-un body alb, mulat și foarte sexy, cu un decolteu amețitor, Anna Lesko a făcut senzație pe Instagram, așa că fanii au înroșit butonul de like și s-au întrecut în a-i face focoasei artiste complimente de tot felul.

Anna Lesko, poze hot în vacanță

Recent, Anna Lesko a fost fotografiată în timp ce se bronza complet dezbrăcată pe balcon, iar imaginea a ajuns pe Internet, unde a stârnit numeroase reacții în rândul fanilor, dar și printre cârcotași.

Aflându-se în vacanță, Anna Lesko ea s-a bronzat complet dezbrăcată în balconul cochet al camerei în care era cazată. A importalizat momentul, iar fanii au reacționat, ca de obicei!

Internauții s-au împărțit în două tabere când au văzut fotografia de infarct: unii îndemnat-o să nu se oprească din seria pozelor HOT, în timp ce alții au criticat-o. “Soțul tău, vede ce postezi? ”, “Ești vis! Ai venit de pe altă planetă! Ești frumoasă și plină de viață! Sexy, te iubesc”, “Mai bine rămâneai cu rețetele!!!!😂😁😀”, “Frumosss.. continuă tot așa, cu fotografii cât mai îndrăznețe…😘”, “Ce bronz uniform faci! M-aș bronza și eu cu tine, unde ești acolo?” sunt câteva dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Citește și...