Antonia a comis gafa +18 a anului! A apărut pe scenă cu „intimitățile” la vedere

Publicat: 12/06/2019 | 10:44

Frumoasa Antonia a susținut un concert incendiar la un eveniment monden – organizat de ”Marie Claire” la Clubul Diplomatic din București -, iar toți cei prezenți s-au bucurat, la superlativ, de prestația artistică a vedetei. 

Ținuta aleasă de Antonia a făcut furori, cu atât mai mult cu cât era decupată generos chiar în dreptul… coapselor. Fiecare melodie interpretată de Antonia a ”electrizat” atmosfera, iar ochii bărbațiilor au fost ”lipiți” de trupul cu forme ispititoare al vedetei. A devenit deja o obișnuință ca Antonia să se îmbrace cât mai provocator atunci când apare pe scenă, indiferent de locație, iar concertul de aseară nu a făcut excepție.

Antonia, natural din cap până-n picioare: ”Sunt eu, cea adevărată!”

Pe lângă faptul că este o apreciată cântăreață, Antonia este și una dintre cele mai frumoase artiste din România. A fost acuzată, însă, de unii cârcotași că și-ar edita pozele pe care le postează pe Instagram, așa că vedeta le-a dat răspunsul. Antonia s-a pozat complet nemachiată, cu părul vâlvoi, 100% naturală și autentică. Vedeta a renunțat la orice artificiu estetic și le-a arătat fanilor cum arată când se trezește dimineața, iar la fotografie a alăturat și un mesaj profund.

„Bună, asta sunt eu, cea adevărată. Am o cicatrice pe bărbie, un ochi mai mic decât celălalt când zâmbesc, sprâncenele care nu sunt pensate, cu imperfecțiuni mici pe pielea mea și rămășițele de mascara de aseară! Ultimele mele postări au fost cu mine foarte aranjată, imagine care mă reprezintă, dar tot am simțit nevoia să postez o fotografie și cu această versiune a Antoniei”, a scris Antonia, pe Instagram.

Citește și...