Antonia, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată pe scenă! Visul a mii de bărbaţi a devenit realitate

Publicat: 10/06/2019 | 17:02

Nu puțini sunt cei care spun că Antonia e cea mai frumoasă femeie din România. Vedeta este conștientă de atuurile sale și își alege cele mai hot ținute de scenă.

După ce a încins spiritele în cel mai nou videoclip, iar bărbații au salivat în fața imaginilor, ei bine, Antonia știe să se facă remarcată și când participă la concerte în aer liber. Artista are un trup de invidiat, după trei nașteri la activ, și chiar dacă te uiți cu lupa nu reușești să îi găsești vreun defect.

Pentru acest concert Antonia a ales să poarte un top mulat și transparent, care îi scoate în evidență abdomenul lucrat la sală și spre surprinderea tuturor o pereche de pantaloni decupați în zona intimă. Cu acest outfit vedeta a reușit să-i dea peste cap pe toți oamenii care s-au prezentat la concert.

Antonia, natural din cap până-n picioare: ”Sunt eu, cea adevărată!”

Pe lângă faptul că este o apreciată cântăreață, Antonia este și una dintre cele mai frumoase artiste din România. A fost acuzată, însă, de unii cârcotași că și-ar edita pozele pe care le postează pe Instagram, așa că vedeta le-a dat răspunsul.

Antonia s-a pozat complet nemachiată, cu părul vâlvoi, 100% naturală și autentică. Vedeta a renunțat la orice artificiu estetic și le-a arătat fanilor cum arată când se trezește dimineața, iar la fotografie a alăturat și un mesaj profund.

„Bună, asta sunt eu, cea adevărată. Am o cicatrice pe bărbie, un ochi mai mic decât celălalt când zâmbesc, sprâncenele care nu sunt pensate, cu imperfecțiuni mici pe pielea mea și rămășițele de mascara de aseară! Ultimele mele postări au fost cu mine foarte aranjată, imagine care mă reprezintă, dar tot am simțit nevoia să postez o fotografie și cu această versiune a Antoniei”, a scris Antonia, pe Instagram.

Citește și...