Antonia, ești geloasă?! Ce declarație de dragoste i-a făcut Loredana Chivu lui Alex Velea

Publicat: 23/10/2019 | 10:05

Firește că nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, numai că Loredana Chivu rămâne aceeași vedetă nonconformistă și pusă pe surprize. Iar acum este vorba, nici mai mult și nici mai puțin, despre o adevărată… declarație de dragoste pe care bomba-sexy i-o face, chiar pe pagina ei de socializare, lui Alex Velea.

Rămâne de văzut care va fi reacția Antoniei în fața șirului lung de… inimioare postate de Loredana Chivu în dreptul unui videoclip al lui Alex Velea. Impresionată de ceea ce a văzut și auzit, Loredana a lăsat orice reținere deoparte și s-a… desfășurat în consecință. Blondina nu a postat și un mesaj în dreptul videoclipului, însă inimioarele au spus… totul. De menționat că videoclipul ”buclucaș” este ”Neatent”, bucurându-se de aprecierile unanime ale fanilor.

Ce și-a tatuat Loredana Chivu în zona intimă, după ce și-a pus piercing

Loredana Chivu, una dintre fostele asistente păcătoase ale emisiunii lui Dan Capatos, prezentată în urmă cu ani buni, a surprins pe toată lumea după ce s-a lăsat filmată în timp ce își face un tatuaj în zona intimă. Decizia ei a venit la scurt timp după ce și-a pus un piercing în apropiere de desenul realizat pe trupul său. După cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului, vedeta a ales să poarte pentru totdeauna un fluture… Acesta nu este singurul tatuaj pe care focoasa blondină și l-a făcut de-a lungul timpului… are o colecție impresionantă de tataje.

Citește și...