Antonia s-a pozat TOPLESS în oglindă. Avertismentul primit de la un fan după ce imaginea “a scăpat” pe Internet

Publicat: 16/09/2018 | 11:25

Antonia și-a surprins fanii noaptea trecută, după ce a urcat pe o rețea de socializare o poză în care apare topless. Imaginea pe care și-a făcut-o în oglindă i-a împărțit pe fanii cântăreței în două tabere: unii care i-au apreciat gestul, alții care au blamat-o. Mai mult, iubita lui Alex Velea a primit chiar și un avertisment din partea unui susținător.

Citește și: S-a spus că este însărcinată, iar acum a apărut poza edificatoare. Cum arată burtica Antoniei

Antonia s-a pozat TOPLESS în oglindă. Avertismentul primit de la un fan după ce imaginea “a scăpat” pe Internet

După trei sarcini, multe nopți pierdute și pe drumuri, dar și la concerte, Antonia arată senzațional la 29 de ani! E drept, ori de câte ori are puțin timp liber, vedeta merge în saloanele de înfrumusețare, unde se răsfață cu tratamente revoluționare. Astfel, ea are toate motivele să se bucure și să se pună în valoare! Așa s-a întâmplat seara trecută când și-a făcut un selfie în oglindă în timp ce este topless, având doar o pereche de jeanși pe ea.

În timp ce mulți dintre fani i-au făcut complimente, alții au criticat-o pentru poza făcută publică, iar unul dintre internauți a prevenit-o că ar putea să-l piardă ca urmăritor pe Instagram. “Te urmăream pentru că voiam să văd story-uri cu Domi si Akim, darn dacă tot postezi chestii din astea, cred că ar trebui să îţi dau unfollow” este mesajul pe care un fan i l-a transmis frumoasei artiste.

Citește și: Alex Velea se însoară cu Antonia? Artistul a spus totul clar

Antonia și Alex Velea se iubesc de mai bine de patru ani

Citește și: Puțini se așteptau la așa mărturisire fierbinte! Antonia a răspuns la o nouă întrebare intimă: „Ce faci noaptea la patru cu Alex Velea?”

 Cei doi artişti au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.
Citește și...