Antonia și Alex Velea, romantici în așternuturi! Ce fotografie sexy a postat artista

Autor: L.N.
Publicat: 28/02/2020 | 13:07

Antonia și Alex Velea surprind pe zi ce trece prin postările lor lipsite de inhibiții. După ce în urmă cu câteva zile frumoasa cântăreață s-a dezbrăcat de orice urmă de rușine și și-a arătat bustul perfect printr-un tricoul transparent, iată că…și acum aceasta ne dezvăluie cât de senzuală poate fi în pat, în compania omului iubit.

De curând, cei doi iubiți și părinți a doi băieți, și-au surprins fanii pe Instangram cu o fotografie, în pat, somnoroși și îmbrățișați.

Antonia și Alex Velea le-au arătat fanilor exact cum sunt în viața de zi cu zi. Dacă ne-am fi așteptat să-i vedem doar în poziția de cântăreți, pe scenă la concerte, ei bine… involuntar, vedetele ne satisfac și alte curiozități, din initmitatea celor doi. În fotografia despre care vorbim, Antonia îl sărută suav pe Alex, n primele ore ale dimineții, fără vreo urmă de machiaj, dar extrem de sexy și superbă, cum o știm.

Antonia şi-a pus silicoane de curând

Recent, Antonia a avut parte de o schimbare fizică de mare impact. Vedeta și-a mărit implanturile mamare, iar acum face furori mai multc niciodată, potrivit imaginilor postate de artistă în ultima vreme. Vedeta a deci să-și pună silicoane și a recunoscut operația şi în faţa fanilor săi. În urma acestei mărturisiri, cântăreaţa şi-a rugat admiratorii să nu o mai asalteze cu mesaje.

„Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”. Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a spus Antonia în urmă cu ceva timp.

Citește și...