Antonia și-a machiat fiica și i-a pus gene false! Imaginile cu Maya au stârnit controverse în rândul părinților, care o pun la zid pe artistă

Publicat: 22/02/2018 | 19:22

Antonia a ajuns astăzi în Italia, țara în care fiica ei cu fostul soț, Vincenzo Castellano, trăiește. După ce artista și Maya s-au îmbrățișat și au făcut schimburi de cadouri, cele două au petrecut timp ca fetele… și și-au făcut de cap cu fardurile. După ce au terminat sesiunea de machiaj, iubita lui Alex Velea și fetița sa au făcut o ședință foto. Imaginile cu frumoasa Maya cu make-up și gene false i-au nemulțumit pe unii dintre părinți.

Într-una dintre filmările pe care Antonia le-a făcut publice, ea apare alături de Maya în timp ce se distrează cu ajutorul unei aplicații, care a făcut ca fața adolescentei să fie acoperit cu inimioare. Într-o altă filmare, fiica artistei face câteva scheme prin care internauții au văzut cât de flexibilă e. În cea mai recentă, Maya apare rujată cu aceeași nuanță ca și mama ei și are gene false. Au fost însă internauți care au spus că, de fapt, acestea au fost „aplicatie” dintr-o aplicație de make-up.

„Azi ne-am jucat cu machiajul” e mesajul scris în limba engleză de Antonia pe fotografia în care fetița ei apare machiată.

Unii dintre părinții care au văzut această imagine s-au înfuriat și consideră că artista a greșit. De altfel, specialiștii spun că fardurile nu le fac bine copiilor, pentru că ei au pielea sensibilă. În plus, anumite produse de make-up pot provoca iritații chiar și adulților.

Akim și Dominic, băieții pe care Antonia îi are cu Alex Velea, au rămas în România.

Citește și...