Anunt de ULTIMA ORA! Catalin Maruta NU mai prezinta „Happy Hour”! Afla aici mai multe informatii

Publicat: 26/08/2013 | 17:35
Anunt de ULTIMA ORA! Catalin Maruta NU mai prezinta „Happy Hour”! Afla aici mai multe informatii

Dupa o vacanta in care a imbinat cu succes munca, odihna si plimbarile, Catalin Maruta revine la Pro Tv din 2 septembrie, de la 17.30, cu multe noutati.

Prima dintre ele este chiar faptul ca emisiunea pe care o prezinta ii va purta de acum inainte numele si se va chema “La Maruta”: “Dragi, multi si devotati prieteni, incepand de luni, 2 septembrie, ne vom intalni la aceeasi ora 17.30, la ProTV. Cu mentiunea ca, de-acum inainte, emisiunea mea se va numi pur si simplu ”La Maruta”. Sunt onorat de aceasta schimbare, parca ma reprezinta mai bine, ma inspira si ma incurajeaza sa abordez si rubrici noi. Vacanta s-a terminat, a fost frumos si m-am odihnit, iar de acum pentru mine incepe o perioada interesanta. ”La Maruta” voi face in asa fel incat sa va uimesc, sa va redau entuziasmul, zambetul, bucuria exclusivitatilor palpitante si surprizele placute pe care le meritati”, a tinut Catalin Maruta sa anunte pe contul sau official de Facebook.

Catalin Maruta

Incantat de aceasta schimbare, Maruta recunoaste ca se simte onorat si bucuros de noua titulatura a show-ului: “Am intuitia ca efectul va fi bun, tocmai pentru ca e un nume pe care cei de acasa il vehiculau deja, fara sa vrea”.

Odihnit, cu bateriile reincarcate si cu mult chef de treaba, prezentatorul de la Pro Tv recunoaste ca este pregatit sa revina cu multe surprize, dupa o vacanta in care s-a bucurat din plin de compania celor dragi: ”A fost o vara cu multa munca, Andra a avut concerte, eu am fost in fiecare week-end plecat prin tara, sa prezint diverse show-uri. Dar am gasit timp, din fericire, si pentru noi. Am fost la mare, in Romania, impreuna cu David, care s-a bucurat la nebunie de plaja si de apa, apoi am ajuns prin diverse locuri, tot in Romania, cate o zi, doua. Si ne bucuram ca am ajuns si la Marbella, in Spania – unul dintre locurile noastre preferate, si asta de ziua Andrei, e un fel de traditie pentru noi si mergem acolo de cativa ani in perioada asta”, a incheiat Maruta.

 

banner

Ionut Chiperi

Citește și...