Anunț- șoc făcut de Marius Șumudică: „Sunt convins că am avut coronavirus, nu pneumonie!”

Autor:
Publicat: 11/04/2020 | 10:00
Anunț- șoc făcut de Marius Șumudică: „Sunt convins că am avut coronavirus, nu pneumonie!”

Marius Șumudică, antrenorul turcilor de la Gaziantep, a declarat că s-a documentat despre temutul COVID-19 și este convins că în decembrie când credea că a avut pneumonie era de fapt infestat cu noul coronavirus.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Tehnicianul crede că a luat temutul virus în timp ce efectua deplasări cu echipa sa pentru jocurile din campionat pe aeroportul din Sitanbul unde erau foarte mulți chinezi.

„Am citit și eu despre Wuhan de unde a plecat virusul. Dumneavoastră știți ce înseamnă Istanbul ca aeroport? Eu m-am crucit. Am văzut foarte mulți chinezi pe aeroport acolo și cred că de acolo am luat virusul. Eu am trăit și cred că am avut coronavirus în decembrie, eu știu exact simptomele pe care le are acest nenorocit de virus. Eu am avut o pneumonie, nu am avut gust, nu am avut miros, exact ce zic epidemoliogii despre acest virus, plus că a avut tot staff-ul meu. Eu cred că la noi foarte multă lume e infestată. Sunt asimptomatici, alții probabil trec foarte ușor peste el”, a declarat Marius Șumudică, la Pro X.

Întrebat dacă este de acord cu reluarea campionatului pe 27 mai, dată avansată de președintele FRF, Răzvan Burleanu, tehnicianul celor de la Gaziantep s-a opus categoric. „Eu nu aș începe campionatul, dacă mă întrebi pe mine”, a afirmat Șumudică.