Anunțul care a șocat întreaga omenire: Sfârșitul lumii vine în 2020

Publicat: 16/01/2020 | 19:27

Anunțul făcut recent de adepţii apocalipsei a șocat întreaga omenire și a stârnit numeroase controverse. Potrivit declarațiilor acestora, în 2020 va fi sfârșitul lumii. Ei au dezvăluit ce anume va provoca acest lucru, în urma căruia oamenii vor dispărea de pe suprafața planetei Pământ.

Citește și: Ce a prevăzut Carmen Harra că se va întâmpla în România în Noul An! Predicțiile ei sunt îngrijorătoare

Anunțul care a șocat întreaga omenire: Sfârșitul lumii vine în 2020

Citește și: Profeția cutremurătoare a lui Nostradamus! Va începe al Treilea Război Mondial în 2020: ”Marele om va fi lovit în plină zi de un fulger”

Susținătorii apocalipsei susțin că, în cursul acestui Nou An, Pământul va fi lovit de o planetă uriașă, iar în urma impactului, omenirea va dispărea. Numele planetei care va aduce apocalipsa pe întreg mapamondul este Nibiru, cunoscută şi drept Planeta X, aceasta fiind de zece ori mai mare decât Pământul. Unii dintre experți cred că această planetă se îndreaptă către sistemul nostru solar chiar în aceste momente, relatează stirilekanald.ro.

Citește și: Profețiile lui Carmen Harra: “Noul Mesia s-a născut de Paști! Când va împlini 33 de ani, El va…”

De-a lungul timpului, numeroși adepți ai apocalipsei au mai prezis ciocnirea dintre Pământ şi Nibiru… Avertismente au lansat și în 2018, în 2017, dar și în septembrie 2015. Ulterior, în luna decembrie a acelaşi an. Ei au spus şi că planeta Nibiru va lovi Pământul în decembrie 2012 pentru a coincide cu calendarul mayaş. Totuși… previziunile lor nu s-au adeverit. În plus, celebra clarvăzătoare Carmen Harra a spus într-una dintre profețiile sale că nu va veni sfârșitul lumii și a vorbit despre schimbările impresionante care se vor produce în viitor.

Citește și...