Anunțul de ultimă oră făcut de CFR! Unde se circulă restricțonat!

Publicat: 27/02/2018 | 22:27
Anunțul de ultimă oră făcut de CFR! Unde se circulă restricțonat!

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA informeaza ca, in aceasta seara, pe reteaua feroviara sunt deschise toate magistralele, insa circulatia pe anumite segmente de cale ferata se desfasoara in conditii speciale, cu viteza redusa sau cu locomotive Diesel.

Circulatia pe anumite segmente de cale ferata se desfasoara in conditii speciale pentru a se evita pericolul de inzapezire a automotoarelor si pentru a facilita accesul mijloacelor de interventie si al plugurilor.

Tronsoanele pe care se circula in conditii speciale sunt Buzau – Faurei – viteza de circulatie de 50 km/h, pe firul I, Caracal – Corabia, Ciulnita – Urziceni, Palas – Mangalia, Craiova – Calafat, Piatra Olt – Caracal, Tulcea – Medgidia, Rosiori Nord – Zimnicea, Rosiori Nord – Turnu Magurele si Giurgiu – Videle se circula doar cu locomotive Diesel.

Pe segmentele de cale ferata Slobozia Veche – Urziceni, Videle – Giurgiu, Pantelimon – Bucuresti Sud – Jilava – Chiajna, Fundulea – Bucuresti Obor, Rosiori Nord – Turnu Magurele si Caracal – Corabia se actioneaza cu pluguri pentru deszapezire.

Sursa: antena3.ro

Citește și...