Anuntul de ultimul moment al lui “Corleone”: “80% ma intorc in fotbal! Vreau sa demonstrez ca…”

Publicat: 13/01/2015 | 14:45
Anuntul de ultimul moment al lui “Corleone”: “80% ma intorc in fotbal! Vreau sa demonstrez ca…”

Dumitru Dragomir este aproape de o revenire in fotbal. Prin intermediul CANCAN.ro, “Corleone” a dezvaluit ca este hotarat in proportie de 80% pentru a accepta propunerea cluburilor din liga secunda, cele care il vor sef la LPF 2.

Dumitru Dragomir nu a putut sa stea foarte mult departe de fotbal, iar acum se pregateste sa revina in fenomen. Astfel, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este curtat insistent pentru a prelua sefia esalonului doi, echipele de la matineu dorind sa-si faca o proprie liga.

Mitica Dragomir
Mitica Dragomir

Astfel, inca de la inceputul anului, “Corleone” a purtat mai mult runde de negocieri cu sefii formatiilor si pare decis sa accepte oferta. In exclusivitate pentru CANCAN.ro, Dragomir a dezvaluit ca este aproape sa bata palma pentru noul lui job.

“80% ma intorc”

Dupa ce a pierdut postul de la LPF in fata lui Gino Iorgulescu, asta dupa aproape 20 de ani in care a fost presedinte si vicepresedinte, Mitica vrea sa arate ca este in continuare un personaj cheie in fotbalul romanesc. “O sa ma duc sa-i ajut. Mi-au cerut sprijinul, au venit la mine si m-au rugat. pana acum, am negociat de doua ori. 80 % ma intorc in fotbal, cred ca o sa accept”, a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir

“Vreau sa demonstrez ca omul sfinteste locul”

Fost conducator de club la Scornicesti, Victoria sau FC Brasov, “Oracolul din Balcesti” a spus ca mai are multe de aratat. “Vreau sa le dovedesc ca omul sfinteste locul si sa fac puternica si liga a doua, eu am experienta de o viata”, a incheiat Dumitru Dragomir.

 

CITESTE SI:

Cum a raspuns Becali mesajului de „La multi ani” pe care l-a primit de la Mitica Dragomir! S-a asezat pe marginea patului si…

Mitica Dragomir face haz de necaz! Vezi cum isi trateaza fostul sef al LPF boala care il chinuie de ani de zile!


Dupa ce a iesit din fotbal s-a facut sef de santier

De pe scaun, brigadierul Mitica da ordine pentru muncitorii adusi din satul sau natal, Balcesti
De pe scaun, brigadierul Mitica da ordine pentru muncitorii adusi din satul sau natal, Balcesti

Dupa ce a pierdut functia de la Liga, “Corleone” s-a ocupat de afaceri. Acesta s-a tranformat in sef de santier si a ridicat un bloc in cartierul Rahova din Capitala. In fiecare zi, Mitica mergea la constructie, iar spre finalul anului trecut a reusit sa termine lucrarile.