Anunțul despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Managerul fostului pilot a spus adevărul. “Familia…”

Publicat: 22/03/2018 | 21:23

Michael Schumacher se află în perioada de recuperare după accidentul teribil pe care l-a suferit în decembrie 2013. Familia fostului pilot de Formula 1 a oferit rar detalii despre starea sa de sănătate. Recent, Sabine Kehm, managerul neamțului, a făcut declarații în numele rudelor ex-campionului mondial.

„Ce vă pot spune este că familia apreciază empatia fanilor. Oamenii înţeleg că starea sa de sănătate nu poate fi făcută publică”, a spus Sabine Kehm, conform Daily Mirror.

Michael Schumacher a debutat în Formula 1 la 22 de ani

După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie. În prezent se află la locuinţa sa din Elveţia. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.

Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit. Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

Citește și...