Anunțul făcut de fratele lui Alexandru, tânărul electrocutat pe podul din Herăstrău, când voia să facă un selfie

Publicat: 08/10/2019 | 22:48
Anunțul făcut de fratele lui Alexandru, tânărul electrocutat pe podul din Herăstrău, când voia să facă un selfie

Alexandru Rebeja (16 ani) s-a electrocutat pe podul din Herăstrău, la începutul verii, când încerca să facă un selfie. Adolescentul a ajuns la o clinică din Bruxelles cu arsuri pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului. Fratele său a dat acum vestea!

În luna iunie a acestui an, alături de un prieten în vârstă de 19 ani, a încercat să facă un selfie pe pod. S-a electrocutat! A ajuns într-un spital din Bruxelles, iar la patru luni de atunci, fratele lui a dat vestea așteptată cu atâta înfrigurare de rude și apropiați. Ştefan, a anunţat că se vor întoarce împreună acasă, pe 11 octombrie. (CITEȘTE ȘI: ȘI-A GĂSIT SFÂRȘITUL DIN CAUZA UNUI SELFIE! O TÂNĂRĂ A MURIT ELECTROCUTATĂ PE UN VAGON DE TREN)

„Dragi prieteni și donatori! Avem vești uimitoare despre starea lui Alexandru! În sfârșit se întoarce acasă, în București și a început procesul de recuperare! Este fericit că trăiește și se roagă pentru fiecare donator și persoană care a avut gânduri bune pentru el!”, a transmis un prieten al lui Alexandru pe reţelele de socializare.

Fratele său, Ştefan Rebeja, care i-a fost alături în Bruxelles, a postat o fotografie în care apare alături de Alexandru, la un meci de tenis. (NU RATA: PSIHOLOGII ROMÂNI AVERTIZEAZĂ ASUPRA SELFIEURILOR ÎN LOCURI PERICULOASE: ”ÎȘI RISCĂ VIAȚA”)

„Primul nostru meci de tenis împreună!!! 11 octombrie ne întoarcem acasă, vă mulțumim tuturor că aţi fost şi sunteţi alături de noi”, a scris Ştefan Rebeja pe social media.

Citește și...