Aparitie incredibila la bratul fiului lui Ilie Nastase! Ce a facut dupa ce s-a despartit de iubita care urma sa ii devina sotie!

Publicat: 16/02/2015 | 00:13
Aparitie incredibila la bratul fiului lui Ilie Nastase! Ce a facut dupa ce s-a despartit de iubita care urma sa ii devina sotie!

Nicholas Nastase, fiul fostului mare campion la tenis, nu a stat foarte mult timp sa-si planga de mila dupa ce a fost parasit de femeia pe care a cerut-o de sotie si a gasit o alta iubit trasa la indigo!

Aschia nu sare departe de trunchi, spune o vorba romaneasca ce se aplica perfect si in cazul lui Nicholas Nastase, fiul marelui tenismen despre care se stiu foarte putine lucruri. Si asta pentru ca tanarul a locuit pana acum in Statele Unite, alaturi de mama si sora lui.
Sfarsitul anului 2014 l-a prins pe tanar nu tocmai intr-o pasa buna, dupa ce Dolly, femeia pe care a cerut-o de sotie i-a dat papucii si s-a logodit la scurt timp cu un alt barbat.

Fiul lui Ilie Nastase traieste in Statele Unite

Spera ca anul acesta sa ajunga in fata altarului cu iubita lui, alaturi de care avea o relatie de opt ani. Lucrurile au luat o intorsatura absolut incredibila, iar tanarul a fost parasit chiar inainte de nunta, moment in care Nicholas a luat in calcul sa se intoarca in Romania, langa tatal sau. Doar ca fiul tenismenului nu a stat foarte mult timp sa-si planga de mila si a plecat sa-si refaca viata sentimentala… tot in Statele Unite. Si a reusit!

Nicholas este din nou indragostit

Ii face cadouri scumpe

Fiul lui Ilie Nastase s-a indragostit de o tanara care-i seaman leit fostei sale iubite. Cei doi sunt atat de indragostiti, incat Nicholas se gandeste acum sa-i faca toate placerile noii cuceriri, ca sa fie sigur ca nu o pierde. Asa ca cei doi se plimba in lung si-n lat pentru a se cunoaste mai bine si ies la cine romantice, astfel incat baiatul campionului sa-i demonstreze ca este un romantic incurabil.

Nicholas este din nou indragostit

Relatia dintre Nicholas si tatal lui este un perfecta, spune tanarul. Acesta recunoaste ca desi a venit de prea putine ori poate in Romania, de fiecare data s-a distrat exceptional cu tatal lui, pe care il considera cel mai bunr prieten al sau.

Fiul lui Ilie Nastase traieste in Statele Unite

Nicholas este fiul adoptat de Nastase din perioada casniciei cu actrita Alexandra King.
 

(M.A.)