Aplicația Whatsapp nu va mai funcționa pe telefoanele care folosesc sistemul de operare Windows. Când se va întâmpla

Publicat: 09/05/2019 | 19:53
Aplicația Whatsapp nu va mai funcționa pe telefoanele care folosesc sistemul de operare Windows. Când se va întâmpla

Reprezentanți Whatsapp au făcut un anunț care a șocat toți utilizatorii de smartphone-uri cu sistem de operare Windows. Aplicația nu va mai funcționa pe aceste telefoane și, mai mult, unele funcții ale aplicației pot deveni nefuncționale în orice moment.

Un purtător de cuvânrt a declarat că aplicația Whatsapp, atât de populară în rândurile tuturor utilizatorilor, la nivel mondial, nu va mai funcționa pe telefoanele care folosesc sistemul de operare Windows. Se va întâmpla începând cu data de 31 decembrie 2019. Whatsapp răspunde, astfel, unei mișcări făcute de compania Microsoft. În anul 2017, aceasta a anunțat că telefoanele care operează sub platforma Windows nu vor mai oferi suport și pentru aplicația Whatsapp, informează dailymail.co.uk.

Cine pierde?

Bineînțeles, într-un astfel de ”război” au de pierdut numai utilizatorii. Însă reprezentanții companiei au insistat asupra informației că, începând cu data de 31 decembrie 2019, aplicația Whatsapp nu va mai funcționa pe telefoanele care utilizează sistemul de operare Windows.

Mai mult, cu aceeași ocazie, reprezentanții Whatsapp au anunțat și că, începănd cu anul 2020, aplicația nu va mai putea fi utilizată de smartphone-uri care folosesc sistemele de operare Android – version2 2.3.7 sau mai vechi – și iOS 7 sau mai vechi.

Citește și...