Apple a lansat noile modele iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max! Ce preţuri au şi cum arată noile telefoane

Autor:
Publicat: 11/09/2019 | 08:23
Apple a lansat noile modele iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max! Ce preţuri au şi cum arată noile telefoane

Compania americană Apple a lansat marți seară, în cadrul evenimentului anual de prezentare, noile modele de telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max, cu prețuri începând de la 699 de dolari.

Modelul iPhone 11 a fost primul anunțat, fiind modelul de bază anunțat pentru noua generație a telefoanelor Apple. Acesta va fi disponibil în mai multe culori (negru, verde, galben, mov, roșu și alb), iar prețul de pornire este de 699 de dolari.

iPhone 11 va păstra ideea de design concepută pentru iPhone XR și este realizat din sticlă și aluminiu. De asemenea, se va păstra ecranul Liquid Retina LCD de 6,1″, îmbunătățirile fiind făcute pe partea de cameră foto și video. Noul model de iPhone va avea un sistem cu două camere: o cameră principală, de 12MP f/1.8 și o cameră ultra-wide f/2.4. Camera frontală va avea de asemenea 12MP, o îmbunătățire considerabilă față de modelul anterior, a cărui cameră frontală avea 7MP. Camera frontală poate acum să filmeze în rezoluție 4K și în slow-motion.

Modelul iPhone 11 Pro a fost creat pentru a înlocui modelul XS, dar cu un aspect îmbunătățit, cu spate din sticlă mată și oțel inoxidabil pe partea laterală. iPhone 11 Pro va fi disponibil în patru culori (verde, auriu, argintiu, gri), la prețuri începând de la 999 de dolari.

iPhone 11 Pro vine cu îmbunătățiri și în ceea ce privește camera foto, urmând să aibă trei camere, una dintre acestea cu zoom, cu f/2.0, o îmbunătăţire de la f/2.4 pe modelele precedente.