Are 73 de ani și iubește cu foc! Saveta Bogdan, mărturisiri despre iubitul ei: ”Îl simt puțin gelos…”

Publicat: 16/04/2019 | 17:08

Are 73 de ani și iubește cu foc! Saveta Bogdan și-a găsit liniștea în brațele unui avocat și este mai fericită ca oricând. 

Saveta Bogdan este o femeie plină de viață și mereu cu zâmbetul pe buze. În ciuda greutăților prin care a trecut, de-a lungul vieții, interpreta de muzică populară nu s-a lăsat afectată și a găsit putere să treacă peste orice obstacol. Iar acum, la 73 de ani, după două căsnicii eșutae, artista iubește din nou! În ciuda faptului că este trecută de prima tinerețe, Saveta Bogdan nu a spus ”Nu” unei noi povești de dragoste.

Saveta Bogdan se iubește de ceva vreme cu un avocat. Interpreta însă nu a divulgat identitatea iubitului ei deoarece el este un domn care preferă discreția. (CITEȘTE ȘI: SAVETA BOGDAN, ÎNMORMÂNTARE DE 12.000 DE EURO)

„După ce am divorţat de al doilea soţ, seara plângeam, mă simţeam singură. Acum am şi eu avocatul ăsta. Am primit de la avocat un buchet de trandafiri la cinci dimineaţa. Il simt pe avocat puţin gelos, dar nu-mi spune că este gelos. Eu nu sunt geloasă. Lui nu îi place popularitatea. E m-a învăţat foarte multe şi datorită lui am câştigat un proces. Sunt fericită că am cu cine să vorbesc”, a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

Saveta Bogdan are o relație specială cu divinitatea

Evlavioasa Saveta Bogdan este una dintre artistele care are o legătură specială cu divinitatea. Dovadă stau și sutele de icoane din casa cântăreței sau faptul că merge frecvent la slujbele de la biserică și că se roagă chiar mai des decât cântă. Saveta a mărturisit pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, că a avut parte și de multe semne divine. Unul dintre ele este apariția Fecioarei Maria în sufrageria ei. (CITEȘTE ȘI: SAVETA BOGDAN A FOST BĂTUTĂ CU BESTIALITATE DE SOȚUL EI!)

”Am visat-o pe Măicuța. Mă gândeam cum o să ajung la fată în America, știi că drumul e foarte lung. Am visat că eram în sufragerie, mă gândeam tare la chestia asta, era cu o zi înainte să plec. Mă gândeam: «Doamne, oi ajunge să-mi mai văd fata?» și mi-a apărut Măicuța Domnului aici, exact așa cum e ea îmbrăcată. Exact în locul ăsta aici. Am pus mâna și am zis… «Mama»! Prima dată am zis că e mama mea, m-am uitat la ea, am pus mâna pe ea și când am zis «Mama» ea s-a uitat la mine, a deschis ochii și atunci am zis «Ah, e Măicuța Domnului». Și acum când vorbesc mi se face pielea de găină. Îmi transmite, așa… V-a zis ceva? Nu mi-a zis nimic, am avut un semn de la dânsa. Așa am înțeles eu în clipa aia că voi ajunge cu bine în America”, a spus Saveta Bogdan pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Citește și...