Are legatura cu marimea! Sfatul primit de Nicolae Guta pentru a o satisface pe Beyonce dupa ce aceasta s-a tunat

Publicat: 10/01/2015 | 17:19
Are legatura cu marimea! Sfatul primit de Nicolae Guta pentru a o satisface pe Beyonce dupa ce aceasta s-a tunat

Nicolae Guta a primit un sfat pretios dupa ce Madalina, iubita sa, cunoscuta ca Beyonce de Romania s-a tunat. Manelistul este sfatuit sa dea burta jos daca vrea sa fie pe placul mult mai tinerei sale iubite, cu care are si un copil.

Beyonce de Romania si-a facut nu mai putin de sase operatii estetice, la o clinica din Turcia, iar acum trage ponoasele. Are dureri insuportabile, ia calmante cu pumnul si nici macar sex nu are voie sa faca. Insa pana cand se va reface complet, Nicolae Guta a primit un sfat de la un fan de-al lui.

Beyonce de Romania

Acesta ii spune sa dea burta jos daca vrea sa se ridice la inaltimea asteptarilor iubitei sale, avand in vedere ca tanara s-a “innoit”.
“Guta ar trebui sa dea burta jos ca sa ii faca fata Madalinei”, a fost sfatul pentru manelist. Ramane de vazut ce va face Guta in continuare.

I se lasasera sanii

beyonce

In urma sarcinii, trupul fara cusur al lui Beyonce de Romania a avut foarte mult de suferit. Sanii blondei s-au lasat extrem de mult, a ramas cu burtica, iar coapsele i-au fost invadate de grasime. A suferit in tacere cateva luni, caci nu-i venea sa creada cum poate sa arate, iar in cele din urma a decis sa-si faca nu mai putin de sase interventii estetice, in speranta ca va reusi sa obtina un corp apetisant la care sa viseze toti barbatii.
Ei bine, blonda a ajuns la formele pe care si le dorea, insa va mai dura o vreme pana cand toate cele sase operatii estetice se vor vindeca pe deplin, timp in care acestea ii cauzeaza mai multe neplaceri.