Are părul atât de lung, încât poate să îl poarte ca pe o rochie! Cum arată femeia care a ajuns să fie supranumită „Rapunzel”

Publicat: 12/10/2017 | 14:14

O tânără din Londra a ajuns să fie celebră pentru părul său lung şi blond, pe care îl poartă cu mare mândrie. Aceasta a fost supranumită "Rapunzel" datorită lungimii impresionante a podoabei capilare, asemenea eroinei din basmul fraţilor Grimm.

În vârstă de 32 de ani, Malgorzata Kulczyk e originară din Polonia, dar viaţa a purtat-o departe de casă. A ajuns să locuiască în Londra, acolo unde reuşeşte mereu să îi facă pe trecători să întoarcă privirea dacă se află pe stradă. Motivul e lungimea impresionantă a părului ei, pe care nu l-a mai tuns de când avea şapte ani.

Totodată, „Rapunzel” nu şi-a vopsit niciodată părul, iar nuanţa de blond auriu e una naturală, spre invidia doamnelor şi domnişoarelor. Malgorzata Kulczyk a ajuns să fie celebră prin intermediul contului ei de Instagram, acolo unde e urmărită de mii de persoane. Tânăra le-a şi arătat la un moment dat prietenilor ei virtuali că are părul atât de lung, încât acesta devine articol vestimentar şi îl poate purta ca pe o rochie. De câţiva ani a renunţat să îşi mai taie vârfurile părului până la călcâie, pentru că acesta devenise mult prea lung, iar prietenele pe care le ruga să o facă o refuzau.

„Nu îmi pot imagina cum aş arăta cu părul scurt dacă mi-aş schimba look-ul. Nu m-ar recunoaşte nimeni. Uneori durează şi câteva zile să se usuce complet dacă e proaspăt spălat. Dacă vreau să ies din casă şi încerc să îmi împletesc părul, am nevoie de două sau trei ore”, a povestit amuzată Malgorzata Kulczyk, potrivit dailymail.com.

Recomandarea CIAO.RO