Argentinianul Rodriguez a bifat prima partidă după ce a scăpat de coronavirus: „Sunt bucuros că am terminat meciul!”

Publicat: 29/07/2020 | 11:09
Argentinianul Rodriguez a bifat prima partidă după ce a scăpat de coronavirus: „Sunt bucuros că am terminat meciul!”

Jonathan Rodriguez a bifat primul meci oficial după ce a scăpat de coronavirus. În jocul din „Gruia”, cedat de FC Botoșani cu CFR Cluj cu scorul de 1-0, argentinianul a evoluat toate cele 90 de minute având o evoluție în nota echipei.

Chiar dacă a revenit pe teren, mijlocașul a pierdut banderola de căpitan, tehnicianul moldovenilor luând decizia ca aceasta să rămână pe brațul croatului Marko Dugandzic.

„A fost greu. Nu am jucat de patru luni. Nu am avut dinamică și asta a fost cel mai rău pentru mine. Sunt bucuros că am terminat meciul. A fost ușor pentru nu am avut niciun simptom de covid. Cel mai rău a fost să stau în spital, însă eram sănătos”, a declarat Jonathan Rodriguez.

Argentinanul a spus că mai are un an de contract cu FC Botoșani și nu se gândește să plece decât în cazul unei oferte foarte bune atât pentru el cât și pentur club, menționând că este pregătit de provocarea numită Euripa League, competiție în care gruparea locală s-a calificat după ce FCSB a câștigat Cupa României.

„Mai am un an la Botoșani. Sperăm că dacă vine o ofertă bună pentru mine și club, să sperăm că mi se va da drumul. Calificarea în Europa League e mare”, a mai spus argentinianul Jonathan Rodriguez.

În urma eșecului din „Gruia” din cadrul rundei a IX-a a play-off-ului Ligii 1 cu CFR Cluj, scor 1-0, FC Botoșani a pierdut matematic șansa de a se mai clasa pe locul 3 în acest play-off.