Ariana Grande, devastată în urma decesului lui Mac Miller. ”Tu ești responsabilă”, au postat fanii

Publicat: 10/09/2018 | 18:26

Ariana Grande este devastată după moartea ex-iubitului ei, rapperul Mac Miller, transmit surse The Daily Mail. Cântăreaţa americană a răspuns şi criticilor venite din partea fanilor conform cărora ea ar fi răspunzătoare pentru moartea subită a tânărului. Ariana Grande a reacţionat cu privire la moartea subită a fostului ei prieten, rapperul Mac Miller, găsit mort în locuinţa sa, aparent din cauza unei supradoze. Artistul avea doar 26 de ani. 

Ariana Grande este acum logodită cu actorul şi comediantul Pete Davidson, în vârstă de 24 de ani.

În urma postării fotografiei de pe Instagram, fanii au reacţionat. Ei au postat zeci de mesaje negative la adresa Arianei Grande. Surprinzător, cei mai mulți o acuză că ar fi responsabilă pentru degradarea psihică a rapperului Mac Miller și, implicit, pentru moartea acestuia.

Tabloidul britanic The Daily Mail scrie că, potrivit surselor sale, Ariana Grande ar fi devastată de moartea ex-iubitului ei.

„Chiar dacă cei doi şi-au încheiat relaţia, Ariana a fost întotdeauna strâns legată emoţional de Mac şi i-a dorit întotdeauna tot binele din lume. Ariana este extrem de tristă“, a declarat o sursă pentru Daily Mail.  „În ciuda despărţirii lor, Ariana l-a susţinut întotdeauna pe Mac în lupta cu dependenţa de droguri“, a declarat o altă sursă.

Cei doi s-au despărţit în luna mai a acestui an, iar Ariana Grande a făcut public acest lucru printr-o postare pe contul ei de Instagram:

„Îl respect şi îl ador pe Malcolm şi sunt recunoscătoare pentru prezenţa lui în viaţa mea, sub orice formă“. 

Citește și...