Aroganta maxima! Cum o tachineaza Bianca Dragusanu pe Anda Adam, exact in ziua in care cantareata se marita: „Ce incerci sa faci?”

Publicat: 07/06/2015 | 10:32
Aroganta maxima! Cum o tachineaza Bianca Dragusanu pe Anda Adam, exact in ziua in care cantareata se marita: „Ce incerci sa faci?”

Chiar in ziua nuntii Andei Adam, Bianca Dragusanu i-a tras o "palma" virtuala, tinandu-i sa-i reaminteasca ce au pierdut amandoua: pe Victor Slav. Bianca a vrut sa intre ea in centrul atentiei, in detrimentul Andei!
 

Nu este deloc o intamplare faptul ca Bianca Dragusanu a postat pe contul ei de pe o retea de socializare fotografii cu fosta ei mare iubire, Victor Slav, fix la ora 12 noaptea. Bianca si-a reafirmat mereu dragostea fata de Victor, regretele pentru faptul ca l-a pierdut reiesind din fiecare declaratie a brunei. N-ar fi fost insa nimic nelalocul ei, daca Victor Slav nu ar fi fost si fosta iubire a Andei Adam, care se va casatori astazi cu Sorin Andrei! Dragusanu a tinut sa-i reaminteasca Andei, cu o poza de la nunta ei, ce barbat a pierdut!

bianca slav_mireasa

„Tu ai fost mai frumoasa ca ea..nu-i asa mai Biencuta??

Manevra Biancai n-a ramas neobservata de fani. „Bianca, ce incerci sa faci?” a intrebat-o o prietena virtuala, in timp ce o alta a lovit-o direct „Stiu ce ai vrut sa zici cu aceasta poza , Maine este nunta andei adam si tu ai pus poza asta ….. Ca sa arati ca tu ai fost mai frumoasa ca ea !!!!!! Am ghicit nu-i asa mai biencuta ????”

anda adam

Bianca a divortat de Victor Slav in urma cu un an, si de atunci, il compleseste cu declaratii publice, spunand mereu ca „l-a iubit enorm”. cat despre Anda Adam, s-a despartit de Slav in 2012, iar gurile rele spun ca atunci, tocmai Dragusanu a fost cauza despartirii.

(M.N.)