Asistentă de la secția de Pediatrie din Târgoviște, filmată când maltrata un bebeluș

Autor: Maya Radu
Publicat: 24/07/2018 | 16:31
O asistentă medicală de la secția de Pediatrie a Spitalului Județean din Târgoviște a fost filmată în timp ce maltrata un bebeluș.  (Reduceri mari la jocuri PC) Tânăra încerca să-l hrănească și, nemulțumită de reacțiile copilului nou-născut, l-a bruscat în mai multe rânduri. Se pare că micuțul este un orfan abandonat în spital.
Imaginile au fost filmate de o târgovișteancă și postate pe pagină de facebook. În scurt timp au devenit virale.
„Uitați-vă la ce se întâmplă în Spitalul Județean din Târgoviște. Poți da mai departe, poate așa va fi dată afară. Săracul bebeluș, of, of”, este mesajul postat de cea care a filmat imaginile și a tras semnalul de alarmă. (Oferta speciala playstation

A început ancheta

Managerul spitalului a cerut anchetă internă, iar poliția s-a autosesizat. Conform datelor personale publicate pe pagina de facebook a asistentei, aceasta a absolvit Scoala Sanitară Postliceală Spiru Haret.  (VEZI ȘI: O MAMĂ ŞI-A BĂTUT BEBELUŞUL PÂNĂ L-A BĂGAT ÎN COMĂ)
„Având în vedere imaginile și informațiile apărute în spațiul public referitoare la o asistentă medicală care trata în mod necorespunzător un bebeluș, facem precizarea că IPJ Dâmbovița s-a autosesizat și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului”, au transmis reprezentanții IPJ Dâmbovița.
Comisia de disciplină, întrunită în ședință de urgență, a decis concedierea asistentei medicale. Copilul bruscat era paralizat, iar mama lui l-a părăsit la naștere tocmai din cauza problemelor de sănătate. Asitenta medicală a fost audiată de oamenii legii.
Citește și...